top of page

Politica de livrare

Livrarea
Origamicoffee.ro va înregistra comanda dumneavoastră și va efectua livrarea, ținând cont de preferințele selectate de dumneavoastră în formularul de comandă.
Livrare prin curier în Romania –Produsele se predau curierului in ziua urmatoare plasarii comenzii
Costul transportului este gratuit pentru comenzi mai mari de 199
de lei si 20 lei pentru comenzi mai mici de 199 lei. 

Plata
Origamicoffee.ro acceptă plata cu cardul sau numerar la primirea comenzii. Plata cu cardul se efectuaza prin intermediul sistemului securizat de plati online.
 

Returul produselor

Consumatorul poate solicita returnarea produselor in termen de 14 zile de la data efectuarii comenzii, in urmatoarele situatii:
Produs ce nu este conform cu specificatiile de pe site. Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. In aceasta situatie, costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC STREETSPOT SRL

Produse ce au fost livrate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, veti primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. In aceasta situatie, costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de SC STREETSPOT SRL

bottom of page